736 105 739

info@mojecity.cz

Prázdninová zábava v Olomouc CITY

  • Prázdninová zábava v Olomouc CITY

Prázdninová zábava v Olomouc CITY

Přijďte si užít prázdniny k nám do obchodního centra Olomouc CITY, kde na vás čeká spousta zábavy a nezapomenutelných zážitků! Naše centrum je ideálním místem pro rodiny, přátele i jednotlivce, kteří chtějí strávit svůj volný čas aktivně a s radostí.

Multikino Cinestar

Pokud jste milovníci filmů, nezapomeňte navštívit naše moderní multikino Cinestar. Můžete se těšit na nejnovější filmové trháky v pohodlí našich komfortních křesel a vychutnat si filmový zážitek na velkém plátně s vynikajícím zvukem. Cinestar nabízí široký výběr filmů pro děti i dospělé, takže si každý najde to své. Aktuální program naleznete ZDE.

Jump aréna Family Jump

Pro ty, kteří mají rádi pohyb a adrenalin, je tu největší jump aréna v regionu. Přijďte si zaskákat na trampolínách a vyzkoušejte si různé akrobatické kousky. Jump aréna je skvělým místem pro všechny věkové kategorie, kde si můžete užít hodiny skákání a zábavy. Užijte si prázdniny v JUMPu a aktuální akce naleznete ZDE.

Dětská zóna Amazonie

Nezapomněli jsme ani na naše nejmenší návštěvníky. V dětské zóně Amazonie si děti mohou užít spoustu her a dobrodružství v bezpečném a podnětném prostředí. Naše dětská zóna je plná atrakcí, které rozvíjejí kreativitu a pohybové dovednosti dětí, a poskytuje jim prostor pro neomezené dovádění. Připravujeme pro vás pravidelné animační programy, jejich přehled naleznete ZDE.

Proč si vybrat naše obchodní centrum?

  • Široká nabídka aktivit: Od filmových projekcí přes sportovní vyžití až po dětské hry, u nás si každý přijde na své.
  • Příjemné prostředí: Moderní a čisté prostory, kde se budete cítit pohodlně a bezpečně.
  • Ideální pro rodiny: Aktivity pro všechny věkové skupiny na jednom místě.
  • Přes 60 obchodů a služeb, restaurací, kavárny, propojeno s hypermarketem Globus.

Neváhejte a přijďte si užít prázdniny do našeho obchodního centra. Těšíme se na vaši návštěvu a věříme, že si u nás užijete spoustu zábavy a především nákupů.

Navštivte nás dnes a objevte, jak skvělé mohou být prázdniny u nás!

Prázdninová zábava v Olomouc CITY
© ARSYLINE 2017
Upozornění
Zavřít